Ege Postası
Geri

Jahovic yeniden Göztepe'de

Göztepe, transferin son gününde eski golcüsü Adis Jahovic'i kadrosuna kattı. 33 yaşındaki Makedonyalı golcüyü İzmir'e getiren Göztepe, 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.
Jahovic yeniden Göztepe'de
Haberler / Spor
1 Şubat 2021 Pazartesi 19:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Fraport TAV Antalyaspor'dan eski oyuncusu Adis Jahovic'i kadrosuna dahil etti.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Jahovic'le 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Türkiye kariyerine 2016-2017 sezonunda TFF 1. Lig'de Göztepe'de başlayan Makedon golcü, sarı-kırmızılı ekiple Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi. Göztepe'de 1.5 sezon forma giymiş ve 51 maçta 35 gol atmıştı. 2017-2018 sezonunda Göztepe ile Süper Lig'de 18 maçta 14 gole imza atan Jahovic, ara transfer döneminde Konyaspor'a transfer oldu. Jahovic, daha sonra Yeni Malatyaspor ve Antalyaspor formaları giydi.

Jahovic: Bugün en az Göztepe'ye imza attığım ilk günkü kadar mutluyum

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin yeniden kadrosuna dahil ettiği Adis Jahovic, "Bugün en az Göztepe'ye imza attığım ilk günkü kadar mutluyum." dedi.

Transferi için hazırlanan videoda Jahovic'in sarı-kırmızılı ekipteki eski görüntülerinin yanı sıra Gürsel Aksel Stadı'nda soyunma odası ve sahadaki görüntüleri de yer aldı.

Jahovic, videoda yer alan açıklamasında, şunları kaydetti:

"Tam 3 yıl önce beni ve ailemi en çok üzen ayrılıklardan birini yaşayarak evime veda etmiştim. Bugün en az Göztepe'ye imza attığım ilk günkü kadar mutluyum. Bu şanlı formayla sahaya çıktığım ilk an kadar heyecanlıyım. Herkes gün olur evine geri döner. Ben de bugün yeniden evimdeyim. Şimdi eski günlerde olduğu gibi savaşma zamanı."

Göztepe'nin genç kalecisi Eren Bilen, Nevşehir Belediyespor'a kiralandı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin genç kalecilerinden Eren Bilen, ikinci devrede Misli.com 3. Lig 1. Grup temsilcisi Nevşehir Belediyespor'da forma giyecek.

Ligin ilk devresini kiralık olarak Menemenspor'da geçiren 20 yaşındaki Eren Bilen, sezon sonuna kadar Nevşehir Belediyespor'a kiralandı.

Daha önce çeşitli yaş kategorilerinde milli formayı da giyen genç kaleci, bu sezon Menemenspor'da hiç forma şansı bulamadı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası