Ege Postası
Geri

Jandarmadan düzensiz göçmenlere geçit yok

İzmir İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Seferihisar ilçesinde 59 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile birlikte organizatör olduğu tespit edilen 1 şüpheliyi yakaladı.
Jandarmadan düzensiz göçmenlere geçit yok
Haberler / 3. Sayfa
1 Temmuz 2022 Cuma 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, göçmen kaçakçılığının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalar çerçevesinde Seferihisar Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordine ve talimatları doğrultusunda harekete geçti.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğü ve Seferihisar İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda Seferihisar ilçesi, Atatürk Mahallesinde 59 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen ile olayın organizatörü olduğu tespit edilen 1 şüpheli yakalandı.

Yakalanan şüpheli, şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderilirken, yakalanan 59 düzensiz göçmen de adli ve idari işlemleri tamamlanarak İzmir Geri Gönderme Merkezine sevk edildi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası