Ege Postası
Geri

Jandarmadan trafikteki annelere 'Anneler Günü” sürprizi

Bitlis’in Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekiplerinin yol kontrol denetimlerinde, bayan personeller tarafından 'Anneler Günü' münasebetiyle seyahat halindeki annelere çiçek verildi.    Bitlis – Tatvan...
Jandarmadan trafikteki annelere 'Anneler Günü” sürprizi
Haberler / Güncel
12 Mayıs 2013 Pazar 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bitlis’in Tatvan İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı trafik ekiplerinin yol kontrol denetimlerinde, bayan personeller tarafından 'Anneler Günü' münasebetiyle seyahat halindeki annelere çiçek verildi.

    Bitlis – Tatvan karayolu üzerinde yapılan yol denetimi esnasında bayan askerler tarafından sürücülere şeker dağıtılırken, bayanlara da çiçek verilmesini gören sürücüler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

    Jandarma trafik ekipleri yoldan geçen araçları kontrollü bir şekilde bir bir durdurup, araç kontrollerini yaptı ve emniyetli sürüşler hakkında sürücüleri bilgilendirdi. Bayan personeller ise seyahat edenlere şeker dağıtırken, bayanlara ise 'Anneler Günü' dolayısıyla çiçek verdi.

    Durumdan oldukça memnun olduğunu belirten yolculardan Sinem Akyel, jandarmanın nezaketinden dolayı ve böylesi özel bir günde bayanları ve anneleri hatırlayıp sevindirdikleri için mutluluğunu dile getirip teşekkür etti. Sürücüler ise jandarmanın yolda şeker ve çiçek dağıtılması çok anlamlı bulduklarını belirterek “Şimdi anladık ki, bölgemize barış ve kardeşlik geldi.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası