Ege Postası
Geri

Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak operasyonu

Adana’da jandarma ekiplerinin 15 günde yaptığı operasyonlarda 41 bin 100 paket kaçak sigara, 304 kilo esrar, 122 bin kök Hint keneviri ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılık olaylarının...
Jandarmadan uyuşturucu ve kaçak operasyonu
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da jandarma ekiplerinin 15 günde yaptığı operasyonlarda 41 bin 100 paket kaçak sigara, 304 kilo esrar, 122 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, emniyet ve asayişin sağlanması ile kaçakçılık olaylarının önlenmesi maksadıyla 15-30 Ağustos tarihleri arasında yaptığı operasyonlarda çok sayıda kaçak ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağustos ayının ikinci yarısında Doğu ve Güneydoğu Anadolu’dan gelen yol güzergahında gerçekleştirilen yol kontrol ve aramaları kapsamında durdurulan araçlarda; 41 bin 100 paket kaçak sigara, 303 kilo 630 gram kubar esrar, 20 gram toz esrar, 131 şişe kaçak içki ile kırsal alanda yapılan operasyonlarda da 121 bin 892 kök hintkeneviri ile piyasa satılmaya çalışılan 30 bin 500 litre kaçak mazot ele geçirildi. İlgililer hakkında adli makamlarca yasal işlem yapıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, “Güvenlik kuvvetlerimiz, Valiliğimizin gözetim ve denetiminde, halkımızın huzur ve güvenliği, can ve mal emniyetinin sağlanması, kanun hakimiyetinin korunması için çalışmalarını kararlı bir şekilde sürdürmektedir. Bu çalışmalarda değerli vatandaşlarımızın her zaman verdiği büyük destek, en büyük moral ve motivasyon kaynağımız olmaktadır. Değerli hemşerilerimize bu destek ve katkıları için daima müteşekkiriz.” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası