Ege Postası
Geri

Joe Biden koronavirüse yakalandı

Beyaz Saray, ABD Başkanı Joe Biden’ın Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurdu. Yapılan açıklamada, “Bu sabah, Başkan Biden’ın COVİD-19 testi pozitif çıktı. Biden’ın aşıları tam ve hafif semptomlar gösteriyor. Paxlovid ilacını kullanmaya başladı. Beyaz Saray'da izole olacak ve bu süre zarfında tüm görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi sürdürecek” denildi.
Joe Biden koronavirüse yakalandı
Haberler / Dünya
21 Temmuz 2022 Perşembe 18:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beyaz Saray’dan bugün yapılan yazılı açıklamada ABD Başkanı Biden’ın Covid-19 testi pozitif çıktığı bildirildi. Açıklama şöyle:

“Bu sabah, Başkan Biden’ın COVİD-19 testi pozitif çıktı. Biden’ın aşıları tam ve hafif semptomlar gösteriyor. Paxlovid ilacını kullanmaya başladı. Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin yönergelerine uygun olarak Beyaz Saray'da izole olacak ve bu süre zarfında tüm görevlerini eksiksiz olarak yerine getirmeyi sürdürecek. Bu sabah Beyaz Saray çalışanları ile telefondan temasa geçen Biden, Beyaz Saray’da planlanan toplantılara telefon ve Zoom aracılığıyla rezidanstan katılacak.” (ANKA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası