Ege Postası
Geri

K.Irak'ta bölücü örgüte darbe! En az 20 terörist öldürüldü!

Irak'ın kuzeyinde, güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda en az 20 teröristin etkisiz hale getirildiği, operasyonun aralıksız devam ettiği bildirildi
K.Irak'ta bölücü örgüte darbe! En az 20 terörist öldürüldü!
Haberler / Güncel
20 Nisan 2019 Cumartesi 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, bölücü terör örgütüne yönelik hava harekâtı düzenlendiği ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındığı öğrenildi. Gerçekleştirilen operasyonlarda şu ana kadar en az 20 teröristin silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildiği bildirildi.

4 ASKERİN ŞEHİT OLDUĞU BÖLGE

Genelkurmay Başkanlığı, sözde Zap terörist kampına sıfır noktasında bulunan Irak sınırındaki Seriberi Üs Bölgesinde çıkan çatışmada 4 askerin şehit olduğu ve 6 askerin de yaralandığı belirtildi.

"İNTİKAMLARI ALINMIŞTIR"

TRT Haber'de haberde yer alan habere göre, yapılan açıklamada, "Bölgede bulunan unsurlarımız tarafından çatışmanın başladığı andan itibaren sabahın erken saatlerine kadar kahramanca yürütülen operasyonlar sonucu en az 20 terörist etkisiz hale getirilmiş ve kahraman silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayarak intikamları alınmıştır” denildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası