Ege Postası
Geri

KARBEM’in YGS başarısı

Karabağlar Belediyesi tarafından kurulan ve bin 200 öğrencinin ücretsiz eğitim gördüğü KARBEM’de(Karabağlar Belediyesi Eğitim Merkezi) öğrenci velileri ile tanışan Başkan Selvitopu, gençleri kendi evlatları gibi gördüklerini belirterek, “Çocuklarınız bizim de çocuklarımız. Onlar bize emanet. Gençlerimiz ne kadar donanımlı yetişirse bu ülke o derece fayda görür” dedi. Öte yandan, KARBEM’de eğitim gören ve YGS’ye giren 324 öğrencinin tamamı barajı geçerek yüzde 100 başarı yakaladı.
KARBEM’in YGS başarısı
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Nisan 2016 Cuma 09:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskiizmir’de bulunan KARBEM’in 8’inci sınıf  veli toplantısına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da katıldı. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Selvitopu, ailelerin çocuklarını bu dershaneye göndererek onlara destek sağladıklarını ve bu desteği vermeye her zaman devam edeceklerini söyledi. KARBEM’in şubesini başka mahallelerde de açmak için yer araştırması yaptıklarını ifade eden Başkan Selvitopu’na veliler de, öğrencilerine bu fırsatı sağlamasından dolayı teşekkür ettiler.

YGS’de yüzde 100 başarı yakalandı
KARBEM’de eğitim gören ve YGS’ye giren 324 öğrencinin tamamının barajı geçerek yüzde 100 başarı yakalamasından gurur duyduklarını ifade eden Başkan Selvitopu,  “Onların başarısı bize şevk veriyor.  Bu başarıda en büyük pay sizlerin. Diliyorum istedikleri bölümleri kazanarak bu ülkeye faydalı birer insan olarak yetişirler.” Dedi.



Buralara gelmek hayal değil
Köyde yetiştiğini ve babasının Almanya’ya giderek kendisini okuttuğunu hatırlatan Başkan Selvitopu,  “Bunlar hayal değil. Ben bu konumlara geldim, bütün gençlerimiz de bunları yapabilirler. Amacımız çocuklarımızın daha iyi yetişmesini sağlamak. Yarın sizlerin de çocukları umarım ülkemizi yönetirler. Bilgili, donanımlı ve yetişmiş insan gücüne her zaman ihtiyaç var. Çocuklarınız bize emanettir. Biz de anneyiz, babayız. Onlar ne kadar donanımlı yetişirse bu ülke fayda görür amacımız da bu.” ifadesini kullandı.
Başkan Selvitopu daha sonra YGS’de barajı geçen öğrencilerin bulunduğu sınıfları ziyaret ederek onları tebrik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası