Ege Postası
Geri

KAYMEK'ten özel çocukların annelerine özel kurs

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) 100'ün üzerindeki branşta yüzlercee kursiyere eğitim veriyor. Boş zamanını değerlendirmek ve üretime katkıda bulunmak isteyen herkesin yanında olan KAYMEK, Özkar Eğitim...
KAYMEK'ten özel çocukların annelerine özel kurs
Haberler / Genel
27 Mayıs 2013 Pazartesi 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (KAYMEK) 100'ün üzerindeki branşta yüzlercee kursiyere eğitim veriyor. Boş zamanını değerlendirmek ve üretime katkıda bulunmak isteyen herkesin yanında olan KAYMEK, Özkar Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi'nde eğitim gören çocukların velilerinin bir talebiyle de karşılaştı. Sürekli çocuklarının yakınında bulunmaları gereken; ancak çocuklar dersteyken boş oturmak istemeyen annelerin talebi üzerine haftada üç gün el sanatları kursu verilmeye başlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları Müdürü Canan Haymanalı, çocukları için büyük fedakarlık yapan annelerin özel anneler olduklarını belirtti ve böyle bir projeyi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Haymanalı, bu tür her talebe olumlu baktıklarını ve boş zamanını üretime döndürmek isteyen herkese yardımcı olmaya devam edeceklerini kaydetti. Haymanalı, "Annelerimiz bizden kurs istediler. Onları çocuklarından uzaklaştırarak kurs merkezlerimize getirme imkanımız olmadığı için hizmeti ayaklarına götürdük. Annelerimizin omuzlarındaki yükü hafifletmek, hayatlarında bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Yılsonu sergimizde burada yapılan ürünleri özel bir stantla sergileyeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Büyükşehir Belediyes'inin isteklerine olumlu cevap vermesinden ötürü büyük memnuniyet duyduklarını belirten anneler ise boş zamanlarında birbirinden güzel ürünler ortaya koymaktan çok mutlu olduklarını söyledi. Düzenlenen kursların kendileri için moral olduğunu dile getiren kursiyerler, Büyükşehir Belediyesi'ne anneleri düşünmesinden dolayı teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası