Ege Postası
Geri

KKTC İzmir Konsolosluğu'na yeni atama

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İzmir Konsolosluğu'na yeni atanan Konsolos İpal Emin, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a nezaket ziyaretinde bulundu.
KKTC İzmir Konsolosluğu'na yeni atama
Haberler / İzmir
17 Kasım 2015 Salı 20:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - KKTC İzmir Konsolosluğu'nda 15 Ağustos'tan buyana çalışmaya başlayan, bu ayın başında da Konsolos olarak atanan İpal Emin, "17 yıldır Dışişlerinde görevli olarak çalışıyorum, burası İstanbul Başkonsolosluğu'ndan sonraki ikinci görev yerim. Yakında eğitim ateşesinin göreve başlaması ile daha da güçleneceğiz. Türkiye her alanda bize destek olmaktadır. Yurt dışında da aynı şekilde bizim başka temsilciliklerimiz de var.Yurt dışındaki temsilciliklerimiz her zaman Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte sırt sırta görev yapıyorlar" dedi.


Vali Toprak yeni görevi nedeniyle İpal'i kutladı, “Bundan böyle hem KKTC ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ve özellikle İzmir'in ve Kuzey Kıbrıs şehirleri arasında, her alanda, gerek tanınırlık, gerekse ekonomik, sosyal, kültürel, eğitim, sağlık ve benzeri hususları da içerecek şekilde yürütülen çalışmaların günden güne daha da geliştirilecek şekilde ileriye götürülmesi konusunda sizlerin de katkı sağlayacağınızı biliyorum. Devletin buradaki temsilcisi, İl Valisi olarak, tüm İzmir dinamikleriyle birlikte yanınızda olduğumuzu ve bu ilişkilerin geliştirilmesi konusunda her zaman katkı koymaya, ileriye götürmeye hazır olduğumuzu bir kez daha size ifade ediyorum. Tekrar hayırlı uğurlu olsun yeni göreviniz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası