Ege Postası
Geri

KKTC'de sıcak görüntüler Erdoğan ile Özel sohbet etti

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde kutlanan 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'na, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında gerçekleşen sohbet damga vurdu. İkili arasında yaklaşık 2 dakika süren sohbetin içeriği hakkında henüz bilgi alınamadı. Resmi törenlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Özel ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, öğle yemeğinde bir araya geldi. 
KKTC'de sıcak görüntüler  Erdoğan ile Özel sohbet etti
Haberler / Politika
20 Temmuz 2024 Cumartesi 16:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü ve 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı KKTC'de kutlandı. Türkiye'den törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile çok sayıda milletvekili katıldı. 

Törende protokol gereği Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve CHP lideri Özel, yan yana oturdu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından karşılıklı ziyaretlerle bir araya gelerek "yumuşama" mesajı veren Erdoğan ve Özel'in sohbet etmesi dikkati çekti. İki liderin arasında geçen konuşmanın içeriği hakkında henüz bilgi alınamadı. 

Erdoğan, Özel ve Bahçeli birlikte yemeğe katıldı

Resmi törenlerin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Lideri Özel’in iki gündür Lefkoşa’da konakladığı otele geldi. Erdoğan’ın burada ikili görüşmeleri oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve Başbakan Ünal Üstel ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından, otele MHP Lideri Bahçeli ve Meclis Başkanı Kurtulmuş da geldi. Erdoğan’a kabine üyeleri eşlik etti.

Erdoğan ve heyetinden dakikalar sonra, CHP Genel Başkanı Özgür Özel otele giriş yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, otelde yaklaşık yarım saat süren görüşmeler gerçekleştirdi. Ardından, Erdoğan, Özel ve Bahçeli, düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen yemek yaklaşık bir saat sürdü.

Erdoğan’ın otelden 14.45 itibarıyla ayrılması beklenirken Özel’in KKTC temasları devam edecek. (T24 HABER)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası