Ege Postası
Geri

KKTC'den Ödemiş'e sürpriz misafir

Belediye çalışmalarında kullandıkları park bahçe bitkilerini genellikle Ödemişli üreticilerden tedarik ettiğini belirten Belediye Başkanı Ferit Atasever, Ödemiş’i çok beğendiğini söyledi.
KKTC'den Ödemiş'e sürpriz misafir
Haberler / Yerel Yönetimler
4 Aralık 2015 Cuma 10:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
KKTC Girne Alsancak Belediye meclis üyesi Oğuz Karaçay ve Kıbrıslı üretici Ulus Özdal ile birlikte 3 Aralık Perşembe günü Ödemiş’e gelen  Başkan Ferit Atasever, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i ziyaret etti.  Alsancak Belediye Başkanı Ferit Atasever; "Kıbrıs’ın en büyük parkı olan Özgürlük Parkı'nda kullanılacak bitkileri almak üzere Ödemiş’e geldik. Uzun zamandır buradaki üreticilerle alışveriş yapıyoruz. Bölgenizde yetiştirilen tüm ürünler kalite olarak çok farklı. Ödemiş’i çok beğeniyorum. Sizleri de Kıbrıs’ta ağırlamaktan onur duyarım” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Başkan Mahmut Badem; " Bölgede yetişen ürünlerimiz bugün ülkemizin birçok yerinden alıcı buluyor. Bu konuda Kıbrıs'tanda misafirlerimizin olması çok güzel.  Kent ekonomisine katkı sağlamak amacıyla her zaman üreticimizin yanında olmaya ve ürünlerin pazarlanmasında katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Sohbet ortamında geçen görüşmede başkanlar belediye çalışmalarını değerlendirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası