Ege Postası
Geri

KKTC'li bakandan TCDD'ye ziyaret

İzmir'de temaslarda bulunan KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu.
KKTC'li bakandan TCDD'ye ziyaret
Haberler / İzmir
1 Nisan 2017 Cumartesi 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay tarafından karşılanan Bakan Dürüst, yaptığı konuşmada, İzmir'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Türkiye Cumhuriyeti güçlü olduğu oranda huzurlu bir yaşamı öngördüklerini dile getiren Bakan Dürüst, "Türkiye'nin gelişmesi, büyümesi bizleri daha da mutlu ediyor" dedi.

Bölge Müdürü Selim Koçbay da konak bakana, TCDD'nin ve Bölgenin çalışmaları ve yatırımları hakkında bilgi verdi. Daha sonra ziyaret anısına, Anadolu'daki ilk demiryolu kesitinin yer aldığı plaket Bakan Dürüst'e takdim edildi. 

KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Müsteşarı Bumin Paşa, KKTC İzmir Başkonsolosu İpal Emin, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 3. Bölge Müdürü Ömer Tekin ve Karayolları 2. Bölge Müdürü Abdülkadir Uraloğlu ziyaret sırasında Bakan Dürüst'e eşlik etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası