Ege Postası
Geri

KPSS giriş belgeleri erişime açıldı

ÖSYM, 20-21 Temmuz’da yapılacak KPSS alan bilgisi oturumlarının sınava giriş belgelerini internet üzerinden erişime açtı.
KPSS giriş belgeleri erişime açıldı
Haberler / Güncel
10 Temmuz 2024 Çarşamba 16:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre, 20 Temmuz’da 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi birinci oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), 2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi ikinci oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) ve 21 Temmuz’da ise 2024-KPSS Lisans Sınavı Alan Bilgisi üçüncü oturumu (İşletme, Muhasebe, İstatistik) gerçekleştirilecek.

Oturumlara katılacak adayların sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgelerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecek.

ÖSYM, 20 Temmuz’da uygulanacak 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi ikinci oturumu için adayların, saat 14.30’dan, 21 Temmuz’da uygulanacak 2024-KPSS Lisans Sınavı’nın Alan Bilgisi üçüncü oturumu için ise saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısı yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası