Ege Postası
Geri

Kaçırılan pilotun kardeşi İzmir'den seslendi

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Beyrut seferini yaptıktan sonra otellerine giderken kimliği belirsiz kişilerce, yardımcı pilot Murat Ağca ile birlikte kaçırılan pilot Murat Akpınar’ın, İzmir’in Aliağa İlçesi’nde avukatlık yapan kardeşi İrfan Medet Akpınar, soğukkanlı olmaya çalıştıklarını söyledi.
Kaçırılan pilotun kardeşi İzmir'den seslendi
Haberler / İzmir
10 Ağustos 2013 Cumartesi 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Pilot Murat Akpınar ve yardımcı pilot Murat Ağca, Lübnan'ın başkenti Beyrut’ta, havalimanından otobüsle sahil kıyısında bulunan Ayn Mreisseh’deki otele giderken, yollarını kesen iki otomobilden inen kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldılar. Lübnan’da yayın yapan El Cedid televizyonu, iki pilotu kaçıranların 'İmam Rıza’nın Ziyaretçileri' adlı gruptan olduklarını, Suriye’de muhaliflerin elinde esir olan 9 Lübnanlı hacının serbest bırakılması için bu eylemi yaptıklarını açıkladı.

İzmir’in Aliağa İlçesi’nde avukatlık yapan ve DHA muhabirinin telefonla konuştuğu, Kayseri’de bulunduğunu belirten İrfan Medet Akpınar, ağabeyinin kaçırılması ile ilgili henüz bir gelişmenin olmadığını söyledi. Avukat Akpınar, Türkiye’nin Beyrut Büyükelçisi İnan Özyıldız’ın kendisini telefonla arayıp, kaçırılma olayı ile ilgili sık sık bilgi verdiğini; Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun da telefonla aradığını belirtti.

İrfan Medet Akpınar, “Bayram nedeniyle bürokrasi bu ülkede geç işliyor. Görevlilerin toplanamaması bunu zorlaştırıyor. Anneme destek olmak için yanına geldim. Kendisi bu olaydan dolayı çok üzüntülü. İkimizde soğukkanlı olmaya çalışıyoruz. Tek dileğimiz bir an önce ağbeyim ve yardımcısının sağ salim kurtulması. Bayramımız zehir oldu. Ağabeyimin sesini duysak, bu bizi biraz rahatlatacak” dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası