Ege Postası
Geri

Kadıköy'de derbi berabere bitti!

Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaştı. Karşılaşmadan gol sesi çıkmadı.
Kadıköy'de derbi berabere bitti!
Haberler / Spor
3 Aralık 2016 Cumartesi 22:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 5 maçı kazanan Fenerbahçe ile son şampiyon Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren maç beklentilerin uzağında bir mücadeleye sahne oldu. İki takımın da kaleye isabetli şut çekemediği karşılaşma golsüz sona erdi.

İki takım da maç boyuna kontrollü bir oyun sergilerken; ekiplerin kaleye isabetli şut çekememesi maçın özeti gibiydi. Fenerbahçe, 30. dakikada Skrtel'le 57'de Jozef'le gole yaklaşmasına karşın, iki takımın da çabası sonuç vermedi ve karşılaşma başladığı gibi bitti. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin ligdeki 5 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Sarı Lacivertliler, puanını 25 yaptı.

Üstüste 2. maçından da beraberlikle ayrılan ligin yenilgisiz 2 ekibinden biri olan Beşiktaş ise kendisi gibi yenilgisiz olan lider Medipol Başakşehir'in puan kaybettiği haftayı değerlendiremedi. Siyah-Beyazlılar puanını 29 yaptı ve Başakşehir'le arasındaki 2 puanlık farkı korudu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası