Ege Postası
Geri

Kadıköy’de izinsiz gösteriye polis müdahale etti

Kadıköy de İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen 'Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel' etkinliği sonrasında izinsiz gösteri yapmak isteyen marjinal gruplara polis müdahale etti.Akşam saatlerinde etkinlik sonrası slogan...
Kadıköy’de izinsiz gösteriye polis müdahale etti
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 00:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kadıköy de İstanbul Park Forumları tarafından düzenlenen 'Adalet, Özgürlük ve Barış İçin Eylül'de Gel' etkinliği sonrasında izinsiz gösteri yapmak isteyen marjinal gruplara polis müdahale etti.

Akşam saatlerinde etkinlik sonrası slogan atarak Boğa Heykeli’ne yürüyen ve burada gösteri yapmak isteyen gruba polis izin vermedi. Polis ekiplerinin dağılın uyarılarına taş, cam şişe ve misket atarak cevap veren gruba polis, tazyikli su, biber gazı ve plastik mermiyle karşılık verdi. Bazı eylemciler polise havai fişek ile saldırdı.

Müdahalenin ardından ara sokaklara kaçan eylemciler sokak ve caddeleri savaş alanına çevirdi. Sokaklarda barikatlar kuran göstericiler, köşe başlarındaki çöp bidonlarını devirerek ateşe verdi. Polis ve eylemciler arasındaki çatışmalar ara sokaklarda aralıklarla devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası