Ege Postası
Geri

Kadın girişimcilerin ödül heyecanı

Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, İzmir Üniversitesi ve Dokuz Eylül Rotary Kulübü ile birlikte KOSGEB eğitim sürecini tamamlamış kadınlara yönelik düzenlediği En İyi Fikir Yarışması'nın ödül töreninin 2 Mart 2016'da gerçekleştirileceğini bildirdi.
Kadın girişimcilerin ödül heyecanı
Haberler / Ekonomi
15 Şubat 2016 Pazartesi 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu, yarışmaya katılan kadın girişimcilerin iş fikirleri ile ilgili konu sınırlaması yapılmadığını bölgesel, ulusal verimliliğe, istihdam ve kalkınmaya katkı sağlayacak tüm sektörlere yönelik yenilikçi iş fikirlerinin değerlendirmeye alındığını kaydetti. Elmasoğlu, değerlendirmeye değer gören proje sahiplerine de 27-28 Şubat tarihinde İzmir Üniversitesi'nde ücretsiz eğitim de verileceğini vurguladı. 

Yarışmaya katılan adayların KOSGEB girişimcilik eğitimlerini tamamlayan girişimcilerden seçildiğini belirten Elmasoğlu, aralarında Bülent Akgerman, Perihan İnci, Sinan Can ve Gülay Vural, Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve İzmir Üinversitesi Mütevelli Heyet Başkan Yardımcısı Selim Doğanata, İzmir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahu Güzel gibi iş ve akademi dünyasının önemli isimlerinin bulunduğu jüri üyeleri tarafından 20 projenin değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Yarışmada 1. projeye 5 bin TL para ödülü, ücretsiz web sitesi yapımı ve ayda 1 veya 2 kez olmak üzere 6 aylık danışmanlık hizmeti verilecek. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası