Ege Postası
Geri

Kadın hakları mücadelesi Bornova’da anlatıldı

Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi ile CHP Bornova İlçe Başkanlığı’nın birlikte düzenlediği “Kadın Özelinde Sömürü Şiddet Emek Adalet” paneli ilgiyle izlendi. CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük’ün moderatörlük yaptığı panelde, Psikiyatrist Yazar Uzman Dr. Arzu Erkan Yüce, Avukat Uluğ İlve Yücesoy, Akademisyen Aysun Gezen deneyimlerini paylaşarak kadın hakları mücadelesini anlattı.
Kadın hakları mücadelesi Bornova’da anlatıldı
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Mart 2022 Perşembe 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paneli Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ , CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, Bornova Belediyesi eski Başkanı Sırrı Aydoğan, Atatürkçü Düşünce Derneği Bornova Şubesi Başkanı Doğan Aygen de izledi. Bornova Belediye Meclisi CHP Grup Sözcüsü Bahar Gürsul panelin başında bir konuşma yaparak, “Sömürüsüz, şiddetsiz, ezme ve ezilme ilişkisinin olmadığı bir dünya düzeni diliyorum” dedi.

Panelin moderatörlüğünü yapan CHP Bornova Kadın Kolları Başkanı Duygu Bölük, her kadının emekçi olduğunu söyleyerek, “Emekçi olmayan kadın yoktur. Kadınlar insanlık tarihi boyunca haklarının mücadelesini vermiştir. Ancak görüyoruz ki kadınların yaşadıkları mağduriyetler hep artmıştır. Diliyoruz ki kadınlar sömürülmesin, hakları gasp edilmesin ne haksızlığa ne de şiddete maruz kalmasın” dedi.

Etkinliğin sonunda Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, panelistlere çiçek takdim ederek verdikleri bilgiler için teşekkür eden Başkan İduğ, “Kadın ve erkeklerin eşit, sömürüsüz bir dünyada yaşaması adına verilen mücadelede biz de üzerimize düşeni aralıksız bir şekilde yapmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası