Ege Postası
Geri

Kadın sorununa dikkat çeken fotoğraf sergisi açıldı

Ağrı Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından kadın sorunlarına dikkat çekmek ve gelirini Kadın Sığınma Evi'ne bağışlamak üzere, '100 Kadın 100 Kadraj' adlı fotoğraf sergisi açıldı.Organizatörlüğünü İzmirli öğretmenler,...
Kadın sorununa dikkat çeken fotoğraf sergisi açıldı
Haberler / Genel
3 Haziran 2013 Pazartesi 17:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ağrı Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından kadın sorunlarına dikkat çekmek ve gelirini Kadın Sığınma Evi'ne bağışlamak üzere, '100 Kadın 100 Kadraj' adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Organizatörlüğünü İzmirli öğretmenler, Esin Kaynar ve Suna Yılmaz’ın yaptığı projede Ağrı Girişimci İş Kadınları Derneği tarafından Ağrı’ya gönderilen 50 adet resim Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonu’nda sergilendi. Ağrı Vali Yardımcısı Ercan Ateş'in açılışını yaptığı sergiye İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun, İl Müftüsü İzani Turan, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 4 gün süren resim sergisi kamu kurum ve kuruluşları, STK’lar ve Ağrılı vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Halk Eğitim Merkezi Sergi Salonun’da açılan sergiyi Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan’da ziyaret ederek dernek çalışanlarını yaptıkları bu anlamlı çalışmalardan dolayı tebrik etti.
Ağrı Girişimci İş Kadınları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilan Özmen Özgün "100 Kadın 100 Kadraj "projesiyle ülke genelinde kadın konuk evlerine katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan Esin Kaynar ve Suna Yılmaz hanımefendiye, bu anlamlı serginin Ağrı'da amacına ulaşabilmesi için katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası