Ege Postası
Geri

Kadınlar da kongre yolunda

CHP İzmir İl Kadın Kolları’nın 13. Olağan Kongresi 21 Ocak’ta Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde yapılacak. Kongreye 315 kadın delege katılarak 12+1 yönetimi ile kadın kollarının 26 kurultay delegesi seçilecek. 'Başka adaylar da çıkabilir'
Kadınlar da kongre yolunda
Haberler / Yerel Politika
4 Ocak 2018 Perşembe 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurşen Balcı, kongreyi en iyi şekilde tamamlamayı hedeflediklerini belirterek çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 2 Ocak’ta il kongresi için duyurularını yaptıklarını belirten İl Başkanı Balcı, “Biz kongre ile ilgili hazırlılarımızı bir komisyon aracılığıyla sürdürüyoruz. Çalışmalarımızda lojistik destek hazırlığı yapılıyor. Davetiyelerimiz hazırlanıyor. Partililer, dernekler sivil toplum kuruluşları ve sendikalar davet ediliyor” dedi.

“BAŞKA ADAYLAR DA ÇIKABİLİR”

Kongrede kendisinin aday olduğunu ve başka adaylar da çıkabileceğini ifade eden Balcı, “Şölen havası içinde bir kongre geçeceğini umut ediyorum. Şu ana kadar bir aday netleşmedi. Ancak olması halinde bizler için demokrasi şöleni yaşanmış olacak. Ben adaylığımı önceki hafta açıklamıştım. Şu anda ki hedefim yönetimimle birlikte 21 Ocak’a kadar görevimizi sürdürmek ve kongreyi en iyi şekilde tamamlamak” diye konuştu.

Mücadelenin 2019 seçimlerinde el ele süreceğini vurgulayan Başkan Balcı, “Barış içinde bir kongre olacağına, kadınların kaç aday olursa olsun o kongreden kol kola çıkacağına inanıyorum. 2019 seçimlerinde de hep birlikte mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası