Ege Postası
Geri

“Kadınlarımızın desteğine ihtiyacımız var“

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Aday Adayı Avukat Şehmus Kayapınar, evini yöneten kadınların artık her platformda seslerinin yükseldiğini söyledi. Kadınları Türk siyasetine yaptıkları ve yapacakları katkıdan dolayı desteklediklerini bildiren Kayapınar, "Bizim siyasi algımızda cinsiyet ayrımı yok. Kadınlar erkekler kadar siyasetin içerisinde olmalı. Benim çalışma bölgemde kadının her türlü pozitif ayrımcılığa tabi tutulacağını yine ifade ediyorum. Kadınlarımız olmadan yarım kalırız" diye konuştu.
“Kadınlarımızın desteğine ihtiyacımız var“
Haberler / Yerel Politika
31 Ekim 2013 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karabağlar A. Adayı Avukat Şehmus Kayapınar, Karabağlar Kadın Kolları üyeleri ile İlçe toplantı salonunda biraraya geldi. Eşi Esra Kayapınar ile toplantıya katılan Kayapınar, üyelere karanfil dağıttı. Cumhuriyetin 90. yılının kutlandığı bugünlerde kadınlarla buluşmakdan mutluluk duyduğunu belirten Kayapınar, Kadınların siyaset arenasında söz sahibi olması ve desteklenmesi gerektiğini dile getirdi. Kayapınar, "Cinsiyet farklılığı nedeniyle kadınların arka planda bırakılması dönemi artık çok gerilerde kaldı. Kadınlarımız evimizi yönetiyor. Artık mahalle muhtarı kadınlarımızı, ilçe yöneticisi kadınlarımızı ve kent yöneticisi kadınlarımızı sahalarda görüyoruz. Türk siyasetinde kadınlarımıza destek olmak ve onlara fırsat vermek konusunda bizlere önemli görevler düşüyor. Bir erkek kadar kadınların da siyasetin içerisinde olması gerektiği kanaatindeyim" dedi.
"Kadınlarımız çalışkan ve becerikli"
CHP Karabağlar Kadın Kolları üyelerinin sorularını da yanıtlayan Kayapınar, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaparak sözlerini şöyle sürdürdü; "Kadınlarımız çok çalışkan ve becerikli. Bizim genç kızlar, anneler, anneanneler, babaanneler, dolayısıyla tüm kadınları kapsayan önemli projelerimiz var. Engelli, yaşlı ve çocuklarla birlikte kadınlar bizim pozitif ayrımcılığa tabi tutacağımız kesim arasında. Her platformda her bölgede kadınımızın yanında olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altındaki kadınların Türk siyasetine yaptıkları ve yapacakları katkılar için şimdiden teşekkür ediyor, hep yanında olacağımızın sözünü veriyoruz".

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası