Ege Postası
Geri

Kadir İnanır bile bile ölüme yürümüş!

Pazar günü pıhtı atması nedeniyle fenalaşıp kaldırıldığı hastanede ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyiye gidiyor.
Kadir İnanır bile bile ölüme yürümüş!
Haberler / Güncel
14 Şubat 2018 Çarşamba 07:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Usta oyuncuyu hastaneye götürmek için 45 dakika uğraşan Prof. Dr. Yunus Aydın, “Ona teoride anlattığım şeyler gerçek çıktı, bunun şaşkınlığını yaşıyor. ‘İyi ki geldim’ diyor. Pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. 1 hafta hastanede kalacak. Anjiyodan çıkar çıkmaz Başakşehir-Fenerbahçe maçını izledi” dedi. 

"İKİNCİ OPERASYON YAPILACAK"

Usta oyuncunun doktoru Yunus Aydın, İnanır'ın halen tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutulduğunu, bir hafta sonra pıhtı atımına yol açan şah damarındaki plağın temizlenmesi için ikinci kez operasyona alınacağını açıkladı: “Yoğun bakımda tansiyonunu, kalp atımı hızı ve düzenini sağlamaya çalışıyoruz. Bir de belli dozda kan sulandırıcı tedavimiz var. Odasında dinleniyor. Televizyonundan gündemi takip ediyor. İki gün sonra normal odaya alabiliriz. Ama pıhtının kaynağına yönelik bir işlem daha yapacağız. Şah damarında bir plak var, oradan bir daha parça kopmaması için plağı temizleyeceğiz.”

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası