Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf Avrupa'da 177. randevuya çıkıyor

Pınar Karşıyaka, FIBA Şampiyonlar Ligi A Grubu'ndaki dördüncü maçında yarın İsrail temsilcisi Hapoel Holon'u konuk edecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Bilet fiyatları 25 TL olarak belirlendi. Kaf-Kaf grupta 3 maçta 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldı.  
Kaf-Kaf Avrupa'da 177. randevuya çıkıyor
Haberler / Spor
30 Ekim 2017 Pazartesi 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Grupta ilk 2 haftayı kayıpsız geçtikten sonra geçen hafta Almanya'da EWE Baskets'e 96-82 mağlup olan Pınar Karşıyaka, yarın Hapoel Holon'la saat 20.30'da Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda karşılaşacak.

Gruptaki ilk 3 maçta 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Pınar Karşıyaka, 5 puan ve averajla 4. durumda bulunuyor. Henüz galibiyeti bulunmayan Hapoel Holon ise son sırada yer alıyor. 

Avrupa'da 177. randevu

Avrupa kupalarında 177. karşılaşmasını oynayacak Pınar Karşıyaka, daha önceki maçlarda 88 galibiyet, 87 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Bu müsabakalarda 13 bin 796 sayı atan Pınar Karşıyaka, potasında 13 bin 654 sayı gördü. (AA)

LİGDE ALT SIRALARA DEMİR ATTI

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde sezona Anadolu Efes galibiyetiyle başladıktan sonra üst üste 3 yenilgi alan Pınar Karşıyaka, startta kaldı. Ligde Gaziantep Basketbol'a 74-73, Galatasaray Odeabank'a 91-75 yenilmesinin ardından Darüşşafaka'ya deplasmanda 15 sayı farkla, 78-63 mağlup olan Kaf-Kaf, 4 haftada 1 galibiyetle alt sıralara demir attı. Kötü gidişe son veremeyen Karşıyaka, ligde haftaya da Euroleague'in son şampiyonu Fenerbahçe'ye konuk olacak. 

FIBA'dan transfer yasağı taksidini ödeyemediği için bir kez daha yasak alan Pınar Karşıyaka'da sezon başından bu yana 100 bin Dolar bonservisi yatırılamadığı için oynayamayan kadrodaki 5. yabancı Dustin Hogue'un durumu da belirsizliğini koruyor. Rotasyon sıkıntısından dert yanan, üzerine yeni transfer yasağıyla eli kolu bağlanan Antrenör Aleksandar Trifunovic, "Mutlu değilim. 4 yabancı oyuncumdan istediğimi alamadığım sürece sorunların düzelmesi çok zor" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası