Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf Avrupa'da 2'de 2 peşinde

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki yolculuğuna Romanya ekibi Oradea'yı deplasmanda yenerek başlayan Pınar Karşıyaka, ikinci sınavında yarın İtalya'da Umana Reyer Venezia'ya konuk olacak. Palasport Taliercio'da oynanacak müsabaka saat 21.30'da başlayacak.
Kaf-Kaf Avrupa'da 2'de 2 peşinde
Haberler / Spor
24 Ekim 2016 Pazartesi 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşil kırmızılı ekipte Trabzonspor Medical Park ile oynanan lig maçında kasığından sakatlanan Brown'un MR'ında yırtık tespit edilmedi. Antrenör Nenad Markovic, kadroya almadığı Brown'u Umana Reyer randevusunda dinlendirecek. 

Kaf-Kaf Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı

Öte yandan Spor Toto Basketbol Ligi'nde sezona Banvit yenilgisiyle başladıktan sonra ligde ve Avrupa'da oynadığı son 3 maçı kazanarak moral bulan Pınar Karşıyaka'da Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, "Oradea'dan sonra Umana Reyer'i de yenerek ikide iki yapmak istiyoruz" diye konuştu.

BOONE'A 30 BİN DOLAR

Pınar Karşıyaka'da Banvit'le oynanan sezonun ilk maçında forma giydikten sonra kendisine kulüp bulması bildirilen pivot Josh Boone'la yollar resmen ayrıldı. 

Yeşil kırmızılılar, ayrılmak için 20 bin dolar olan 1 aylık maaşının üzerine 40 bin dolar daha isteyen ABD'li pivota 30 bin dolar (Yaklaşık 90 bin TL) ödeyerek sözleşmesini feshetti. Pınar Karşıyaka, Boone'un yerine bu sezon yedinci yabancı olarak kadroya dahil edilen Josh Owens'la sözleşme imzalamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası