Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf Şimşek'e emanet

PTT 1. Lig ekiplerinden Karşıyaka, teknik direktörlük için Yusuf Şimşek'le anlaştı.
Kaf-Kaf Şimşek'e emanet
Haberler / Spor
4 Ocak 2014 Cumartesi 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR - İstanbul’da ikamet eden Futbol Şube Başkanı Mehmet Peköz’ün dün akşam görüşerek el sıkıştığı Şimşek, İzmir’de 1.5 yıllık imza attı. Şimşek’le Denizlispor’da birlikte çalışan, Karşıyaka’dan olaylı ayrıldığı için camiadan tepki alan teknik direktör Ümit Turmuş teknik heyette görev almayacak.

UEFA Pro Lisans’ı olmadığı için sahaya teknik direktör sıfatıyla çıkamayan Şimşek’in, Karafırtınalar gibi Ati Göksu’nun lisansından yararlanması bekleniyor.

Kulüp genç teknik adama aylık 25 bin TL ödeyecek. Kuşadası’nda kamp yapacak yeşil kırmızılılarda tesisleri gezen Şimşek, "Karşıyaka’ya başarı için geldim. Kendime, ekibime ve takımıma güveniyorum. Hak ettiğimiz yere geleceğiz" dedi. Şimşek’in yardımcılığını Allattin Gülerce, Kıvanç Bozkurt, Gökhan Kılavuz ve Şaban Özdeş yapacak.

KAPIDAN DÖNDÜ
Türk futbolunda son yıllara damga vuran futbolculardan Yusuf Şimşek, 2010-2011 sezonunda yeşil kırmızılıların kapısından döndü. Karşıyaka, o sezon henüz faal futbolu bırakmamışken Şimşek’le teknik direktörlük pazarlığı yaptı. O dönem yönetimle anlaşamayan Şimşek, 3 yıl rötarlı olarak imza attı. Şimşek teknik adamlık kariyerinde 2011-2012’de Turgutluspor’a Play Off oynattı. Geçen sezon Süper Lig’e çıkan Çaykur Rizespor’da Mustafa Denizli’nin yardımcısı olarak çalışan Şimşek, bu sezon 9 hafta görev yaptığı Denizlispor’u düşme hattından çıkardı. Yönetimle ters düşerek istifa eden teknik adamın çalıştırdığı Tekden Denizlispor, Kaarşıyaka’yı ilk yarıda İzmir’de 1-0 yendi. (dha)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası