Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ın rakibi eski dost

PINAR Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Ligi'nde cumartesi günü kendi sahasında Beşiktaş Sompo Japan ile duygusal açıdan farklı bir maç oynayacak.
Kaf-Kaf'ın rakibi eski dost
Haberler / Spor
3 Kasım 2016 Perşembe 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dört sezon görev yapıp 2015'teki lig şampiyonluğu da dahil olmak üzere 3 büyük kupa kazandırdığı yeşil kırmızılı ekibe ilk kez Euroleague oynattıktan sonra sezon başında Beşiktaş'ın başına geçen antrenörü Ufuk Sarıca, cumartesi günü eski takımına rakip olacak. Ufuk Sarıca'nın yanı sıra teknik heyet ve oyuncu kadrosundan da çok sayıda isim bu duygusal randevuda Pınar Karşıyaka'nın karşısına çıkacak. 

Pınar Karşıyaka'da Ufuk Sarıca'yla birlikte çalışan Servet Özsüner, Engin Gençoğlu, Arda Demirbağ ve Tolga Altun yine Beşiktaş'ın teknik heyeti olarak salonda yer alacak. Pınar Karşıyaka'nın 2015'teki şampiyon ekibinden Strawberry ve Erkan Veyseloğlu'nun yanı sıra, geçen sezon takımda yer alan Kenan Sipahi, önceki dönemlerde yeşil kırmızılı formayı giyen Muratcan Güler, İlkan Karaman ile Sertaç Şanlı da bu kez Beşiktaş'ın başarısı için ter dökecek.  

Ufuk Sarıca, sezon başında Karşıyaka'daki sözleşmesi feshedildikten sonra imza attığı Beşiktaş'ı ligde 4'te 4, FIBA Şampiyonlar Ligi'nde 3'te 3'le zirveye taşıdı. Kaf-Kaf'ın ligde 4 maçta 2, Avrupa'da 3 maçta 2 galibiyet aldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası