Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ta 'Denizkurdu' harekatı

ESKİ Adalet Bakanı ve Karşıyaka Başkanı Hasan Denizkurdu, yeşil kırmızılı kulübün yeniden yapılanması için harekete geçti.
Kaf-Kaf'ta 'Denizkurdu' harekatı
Haberler / Spor
29 Mart 2013 Cuma 18:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Divan Kurulu’ndan yetki alarak camianın ileri gelenleriyle toplantılara başlayan Denizkurdu, ilk etapta Nazım Torbaoğlu ve Gökhan Şensan’la görüştü. Hasan Denizkurdu, bu arada Sakıpağa, Yelkenbiçer, Temizocak aileleri, 1912 Karşıyaka Derneği, Karşıyaka Spor Adamları Derneği ve Taraftarlar Derneği’yle toplantılar yapıp eylem planı oluşturacak.

"Görüşmeler yanlış anlaşılmasın. Kulübün güncelini değil, geleceğini konuşuyoruz" diyen Hasar Denizkurdu, şunları söyledi:

"Tüzükteki eksikleri, yapısal durumu, borçları, ayaklarımızın üstünde nasıl durabileceğimizi tartışıyoruz. Aynı şeyi Beşiktaş'da yapıyor. FIFA kriterlerini yakalamalıyız. Görüşmeler sonrası camianın oy alacağı bir eylem planı hazırlayacağız. Sağlıklı bir yapılanma oluşturmamız, yönetimlerin bunu hayata geçirmesi şart."(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası