Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ta Green tamam Furkan olmadı

Bir menajerlik şirketine olan 95 bin dolar borcunu ödeyerek transfer yasağını kaldıran Pınar Karşıyaka, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Best Balıkesir'den guard Michael Green'le 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalarken, Anadolu Efes'ten Furkan transferi gerçekleşmedi.
Kaf-Kaf'ta Green tamam Furkan olmadı
Haberler / Spor
15 Aralık 2016 Perşembe 13:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, ABD’li oyuncu Mike Green ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Best ilk etapta Green'in bonservisi için Pınar Karşıyaka'dan oyuncuya ödediği maaş ve menajerlik ücretini isterken, daha sonra yapılan görüşmede uzlaşma sağlandı. 

Pınar Karşıyaka'nın 27 bin dolar aylık aldığı bildirilen ABD'li oyuncunun maaşına da zam yaptığı bildirildi.

Ayrılmak istediği için 2 hafta önce kadro dışı kaldığı Best Balıkesir'deki sözleşmesini fesheden Green, İzmir'e gelip takıma katıldı. 31 yaşında ve 1.95 boyundaki Michael Green, kariyerinde daha önce Antalya Büyükşehir Belediyespor, Liege, Cantu, Paris Levallois, Sigma Barcellona, Khimki ve Venezia formalarını giydi, bu sezon ligde 15 sayı, 1.8 ribaund, 8.2 asistle oynadı. Pınar Karşıyaka'nın anlaştığı diğer isim olan Furkan Korkmaz'ın transferi ise, kulübü Anadolu Efes'in önce oyuncunun yerini doldurmayı şart koşması yüzünden gerçekleşmedi. Furkan'ın Banvit'le temasta olduğu öğrenildi.

Basketbol Şube Başkanı Turgay Büyükkarcı, “Oyun kurucu mevkisi için arayışlarımıza Mike Green’i transfer ederek son verdik. Green’e Pınar Karşıyaka ailesi olarak hoş geldin diyor, başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz” dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası