Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf'ta Mahmut imzayı attı

Karşıtak'da bir süredir antrenmanlara çıkmasına rağmen peşinat konusunda anlaşamadığı için imza atmayan Mahmut Temür, kulübün şartlarını kabul ederek sözleşme yaptı.
Kaf-Kaf'ta Mahmut imzayı attı
Haberler / Spor
29 Ağustos 2016 Pazartesi 15:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Mutlu Altuğ'un geçen hafta pazarlık sürerken "Biz istediğimiz futbolcuları takımda tuttuk. Mahmut konusunda ısrarcı değiliz" diyerek tepki gösterdiği deneyimli oyuncunun peşinat almadan mukavele imzalamayı kabul ettiği öğrenildi. Peşinatı takside bölünen Mahmut, kendisini 1 yıl daha yeşil kırmızılı renklere bağlayan kontrata imza attı.

Geçen sezon devre arasında Adanaspor'dan alınan Mahmut, yeni sezonda kulüpten yaklaşık 350 bin TL kazanacak. Transfer yasağını kaldıramayan ve B planını devreye sokup geçen sezondan toplam 7 futbolcuyla yeniden anlaşan yönetim, transferin son 2 gününde takıma dönme ihtimalleri olan Mehmet Akgün ve Tayfun Pektürk'e de kapıyı kapattı. Karşıyaka'nın başka bir oyuncuyla daha anlaşmayacağı açıklandı. Takıma geç katılan Can, İbrahim, Mahmut ve Abdülhamit hazır olmadıkları için ilk maçta oynayamayacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası