Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf taraftarlarıyla birlikte sevindi

Pınar Karşıyaka, eski antrenörü Ufuk Sarıca yönetiminde ligde ve Avrupa'da oynadığı 7 maçı da kazanarak namağlup apoletiyle İzmir'e gelen Beşiktaş Sompo Japan'ı 14 sayı geriye düşmesine rağmen 82-77 mağlup ederken taraftarlarını da sevindirdi.
Kaf-Kaf taraftarlarıyla birlikte sevindi
Haberler / Spor
6 Kasım 2016 Pazar 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pınar Karşıyaka, 5 maçta 3 galibiyete ulaşıp play off yarışına ortak oldu. Antrenör Nenad Markovic ve yeni oyuncular ise kendilerini taraftarlara kanıtlama şansı buldu. Yeşil kırmızılılar maçtan sonra büyük sevinç yaşayıp galibiyeti birlikte eğlenerek kutlarken Boşnak antrenör, "Ne derler bilirsiniz: Yenilmeyen takım yoktur, Pınar Karşıyaka'yla oynamamış takım vardır" ifadesini kullandı.

Karakterlerini ortaya koyarak galip geldiklerini belirten Markovic, "Hepimiz önemli bir müsabaka oynayacağımızın farkındaydık. Fenerbahçe'ye yenildiğimiz maçta, iyi konsantre olursak bu seviyedeki takımlara karşı kazanma şansımız olduğunu görmüştük. Top kayıplarına ve rakibin hücum ribaundu almasına izin vermemeye çalıştık. Oyun içinde 2 kez 10 sayılardan geri geldik. Bu olay ofansif anlamda sert oynayarak kazanmamızın anahtarı oldu" dedi. Bu arada taraftarlar, kulübe 4 yılda lig şampiyonluğu dahil 3 kupa kazandıran Ufuk Sarıca'yı maç öncesi bağırlarına basarken, Sarıca ise kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

SUMMERS DAMGA VURDU

Pınar Karşıyaka'nın skorer oyuncusu Summers, Beşiktaş Sompo Japan maçının ikinci periyodunda 52 saniye içinde attığı 8 sayıyla yenik durumdaki takımını ateşleyen isim oldu. Summers karşılaşmayı 21 sayı, 10 ribauntla tamamlarken sakatlıktan dönen Brown, 22 sayı, 10 asist, takıma son olarak katılan Owens, 11 sayı, 6 ribaundla oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası