Ege Postası
Geri

Kaf-Kaf’ın tarihi maçı öncesi flaş gelişme

PINAR Karşıyaka'nın Basketbol Eurocup'ta çeyrek finaldeki İspanyol rakibi Herbalife Gran Canaria takımını sosyal medya üzerinden tehdit ettiği belirlenen O.D.K., polisin araştırmaları sonrasında bulunup gözaltına alındı. İstanbul'da oturan O.D.K.'nın Karşıyaka'nın yenilmesinden dolayı üzüldüğünü, şaka yapmak için de böyle bir tweet attığını ileri sürdü.
Kaf-Kaf’ın tarihi maçı öncesi flaş gelişme
Haberler / Spor
24 Mart 2015 Salı 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Geçen hafta çarşamba günü İspanya'da oynanan çeyrek final ilk maçında, Herbalife Gran Canaria takımı, Eurocup'taki rakibi Pınar Karşıyaka'yı 76 - 66 skorla yendi. Bu maçın ardından Herbalife Gran Canaria takımı yetkilileri ve sporcuları, sosyal medya üzerinden tehdit içeren mesaj ile resimler aldıklarını, can güvenliklerinin sağlanmaması durumunda ise İzmir'deki rövanş maçına çıkmayacaklarını açıkladı. 

Olayın gazetelerde yer almasının ardından harekete geçen Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlileri, mesajları twitter hesabından O.D.K.'nın attığını saptadı. İstanbul'da oturduğu belirlenen O.D.K., gözaltına alındı. İfadesinde, Karşıyaka'nın yenilmesinden dolayı üzüldüğünü, şaka yapmak için de böyle bir tweet attığını ileri süren O.D.K., 6222 Sayılı Kanun'un 22/1 maddesi olan 'sporda şiddeti teşvik edecek şekilde basın ve yayın yolu ile açıklamada bulunmak' suçundan, spor müsabakalarını ve antrenmanları seyirden men edildi. 

Öte yandan İzmir Emniyet Müdürlüğü, yarın saat 20.45'te Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılacak olan maç için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını açıkladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası