Ege Postası
Geri

Kahramanmaraşspor, Yılmaz Özlem'e emanet

Kahramanmaraşspor'da, Besim Durmuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Özlem getirildi.PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Yılmaz Özlem ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sezon hazırlıklarını...
Kahramanmaraşspor, Yılmaz Özlem'e emanet
Haberler / Spor
20 Eylül 2013 Cuma 16:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kahramanmaraşspor'da, Besim Durmuş'tan boşalan teknik direktörlük görevine Yılmaz Özlem getirildi.

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden biri olan Kahramanmaraşspor'da teknik direktör Yılmaz Özlem ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Sezon hazırlıklarını geçtiğimiz sene takımı şampiyon yapan Fethi Çokkeser idaresinde yapan Kahramanmaraşspor, ligin başlamasına çok az bir zaman kala Besim Durmuş'u takımın başına getirmişti.

Ligde oynanan 5 maç sonunda 1 puanla son sırada yer alan Kahramanmaraşspor'da evinde alınan 3 - 2'lik Adanaspor yenilgisi sonrasında, teknik direktör Besim Durmuş'la yollar ayrılmış ardından da hafta arasında oynanan 5. hafta maçında deplasmanda Mersin İdmanyurdu karşısında 4-1'lik mağlubiyet alınmıştı.

Besim Durmuş'la yolların ayrılmasının ardından harekete geçen yönetim, Ankaragücü'nün eski yıldız oyuncusu ve günümüzün genç teknik adamı Yılmaz Özlem ile temas kurulmuş, son oynanan Mersin İdmanyurdu maçını da Başkan Ferudun Kolat ile izleyen Yılmaz Özlem ile anlaşmaya varılmıştı.

Kahramanmaraşspor'da yönetim bugünde Yılmaz Özlem ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızı - beyazlı ekibin bu hafta sahasında oynayacağı Orduspor maçında takımın başında Yılmaz Özlem çıkacak.

YILMAZ ÖZLEM KİMDİR'

Yılmaz Özlem, 1 Haziran 1972 Bulgaristan doğumlu. Orta sahada görev yapan ve Bursa Merinosspor'da yetişen Özlem, son olarak 2010-11 sezonunda Göztepe'de forma giydi ve futbolu da burada bıraktı.

Futbola Merinosspor'un altyapısında başladı. Anadolu'nun birçok yerinde forma giydi. Hırslı ve mücadeleci; zaman zaman da sinirli yapısıyla dikkat çekti. Bundan dolayı da Psikopat Yılmaz lakabıyla anıldı. Kariyerinin başında stoper mevkisinde forma giydi sonraları defansa yönelik orta sahada oynamaya başladı ve kendisini bu mevkiide kabul ettirdi.

Gaziantepspor ve Adana Demirspor'da kendini gösterdikten sonra Ankaragücü'ne transfer oldu. Burada kariyerinin zirvesine çıktı.UEFA Kupası'nda Deportivo Alavés karışındaki agresif hareketleri belleklere kazındı. Yaşı ilerledikten sonra alt lige; Manisaspor'a transfer oldu. Buradan sonra Diyarbakırspor ve Adanaspor'da da oynadı. Adanaspor'un ezeli rakibi Adana Demirspor'a attığı frikik golü ile turuncu-beyazlıların kalbini fethetti.

Kariyerinin sonuna doğru 2008-09 sezonu başında Bucaspor'a transfer oldu. Burada ilk yılında kaptanlığa getirildi. Sezon boyunca takımı ayakta tutan dinamo görevi gördü. Kulübe 81 yıllık tarihinin en büyük başarısını getirdi. Takım, tarihinde ilk defa 1. Lig'e yükseldi. Sezon boyunca 11 gol attı. 2009-2010 sezonunda ise Bucaspor ile Süper Lig'e yükselme sevinci yaşadı. 2010-2011'de de İzmir'in sarı - laciverti için Süper Lig'de ter dökmesi beklenirken antrenör Bülent Uygun kendisini kadroda düşünmeyince İzmir'in bir başka ekibi Göztepe'ye transfer oldu.

2 Ocak 2011 tarihi itibari ile Göztepe ile olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshetti. Aynı sezonun sonunda aktif futbolu bıraktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası