Ege Postası
Geri

Kahriman: ''İnce'nin çıkışı siyasi manevra''

Sağlık Bakanlığı'nın Güzelbahçe Siteler Mahallesi'ndeki belediye mülkiyetinde olan yaklaşık 16 bin metrekare alanda göğüs, onkoloji veya rehabilitasyon hastanesi yapma girişimine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’den ‘ o araziyi ancak tam teşekküllü hastane yapılırsa veririz’ resti gelmişti. İlçe için hem dal merkezi hem de hastane için girişimleri olan AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahriman, İnce’nin çıkışını siyasi manevra olarak değerlendirdi ve ekledi : “Onların iznine tabi değiliz. Yeni çıkan yasaları iyi incelesinler . Biz istersek oraya istediğimizi yaparız”
Kahriman: ''İnce'nin çıkışı siyasi manevra''
Haberler / İzmir
2 Ocak 2013 Çarşamba 17:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Sağlık Bakanlığı'nın Güzelbahçe Siteler Mahallesi'ndeki belediye mülkiyetinde olan yaklaşık 16 bin metrekare alanda göğüs, onkoloji veya rehabilitasyon hastanesi yapma girişimine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’den rest gelmişti. İnce yaptığı yazılı açıklamada 16 bin metrekarelik alanda 35 bin metrekarelik inşaat yapmaya uygun sağlık tesis alanını, ancak tam teşekküllü hastane yapılması şartıyla verebileceklerini söylemişti.

Uzun zamandır hem dal merkezi hem de hastane için Ankara ile ciddi temaslar halinde bulunan ve projenin sürekli arkasında duran  AK Parti İlçe Başkanı Kadri Kahriman’dan İnce’nin açıklamalarına tepki geldi.

BAŞKAN İNCE: ''İZİN VERİRİZ AMA BİR ŞARTLA'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ


SİYASİ MANEVRA

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce’nin çıkışını siyasi bir hamle olarak değerlendiren Kahriman, “ 20 yıldan beri ilçeye çivi çaktıramadıkları bir yere Güzelbahçe halkı için son derece güzel bir projenin ortaya çıkması nedeniyle AK Parti’ye artı puan kazandırmasından korkarak  telaş içindeler. Bu telaştan nasıl sıyrılabiliriz düşüncesindeler. ‘AK Parti uğraştı buraya dal merkezi olacak, biz tam teşekküllü hastane isteriz’ söylemleriyle hamle içine girdiler. Burada siyasi manevralar değil ilçelinin ihtiyaçları bizim için önemli. Biz hizmeti halk için yapıyoruz. Temel felsefemiz insan” dedi.

“BİZ İSTERSEK YAPARIZ”

Belediyeye ait olan arazilerin aslında kamuya ait olan ve kamu menfaatine çalışmaların yapılması gerektiği yerler olduğun altını çizen Kahriman, “  2014 seçimlerinde belediyeyi zaten alacağız. Bu anlamda bizim TOKİ yerlerimizde var. Hazine’nin yerleri de var. Kesinlikle hem devlet hastanesini yaparız hem de dal hastanesini yaparız.O konuda rahat olsunlar. Onların iznine tabi değiliz. Yeni çıkan yasaları iyi incelesinler . Biz istersek oraya istediğimizi yaparız” dedi.

İSTAHDAM SAĞLANACAK

Güzelbahçe’nin en büyük sıkıntılarından birinin istihdam olduğunu ifade eden Kahriman, “Biz özellikle o arazide oluşacak Onkoloji veya Göğüs Hastalıkları hastanesinin olmasıyla  etrafında olan tarım alanlarını da sağlık turizmi imarına açmayı düşünüyoruz. Bu anlamda burada binlerce kişinin ekmek yiyeceği bir yapılanmayı düşünüyoruz. Tabi bu ufuk ve görüş meselesi” diye konuştu.’Biz Güzelbahçe halkı ne istiyorsa onu yerine getirmek istiyoruz’ diyen Kahriman , EXPO’nun ana teması sağlık turizmi olduğundan Güzelbahçe’yi sağlık turizminin önemli noktalarından biri yapmak istediklerini belirtti.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası