Ege Postası
Geri

KalDer üyelerinden sevgililer günü pastası

KalDer İzmir Şubesi, üye işbirliğininin geliştirilmesi ve sürdürülebilir kalite politikasının devamlılığı amacıyla Dr. Oetker'i ziyaret etti. KalDer üyelerinin keyifli anlar yaşadığı ziyarette, üyeler Dr. Oetker ekibi ile birlikte sevgililer gününe özel Eros Aşk Pastası yaptı. Her üyenin kendi sevgililer günü pastasını yaptığı gezide Dr. Oetker ekibi üyelerine pasta yapmanın ince ayrıntılarını gösterdi.
KalDer üyelerinden sevgililer günü pastası
Haberler / İzmir
13 Şubat 2016 Cumartesi 10:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Dr. Oetker Halkla İlişkiler Müdürü Emine Özden'in firmanın kalite prosedürleriyle ilgili KalDer üyelerini bilgilendirdiği ziyarette, üyelere firmanın Almanya Bielefeld'de küçük bir eczanede kurulduğu günden bu yana tüm tarihi barkovizyon eşliğinde gösterildi. Özden ayrıca KalDer üyelerine Dr. Oetker'in ürünlerini belirlemede ve sunmada yaptıkları çalışmalar ile düzenledikleri workshoplar hakkında da bilgi verdi.

 Dr. Oetker’in de KalDer ile ortak çalışmalarının söz konusu olduğunu ve iki yıl üst üste KalDer'den ödüller aldıklarını vurgulan Özden, “Ziyaretimize gelen KalDer üyeleri bizim için aynı zamanda birer tüketici. Bizim ürünlerimiz de kaliteli ürünler olduğu için gerek firma ziyaretlerinde gerekse de atölye çalışmalarımızda ürünlerimizi sunmaktan büyük keyif alıyoruz. Sevgliler günü yaklaştığından dolayı da ziyaretçilerimizle birlikte hep beraber Eros Aşk Pastası yaptık. Herkesin sevgililer gününü de kutluyorum” dedi. Özden, KalDer üyelerinin firma ziyaretlerinin sektörü destekleme açısından güzel bir çalışma olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası