Ege Postası
Geri

Kalkan Projesi Operasyonel Çalışma Grubu Toplantısı başlıyor

Kalkan Projesi Operasyonel Çalışma Grubu Toplantısının yarın İstanbul'da yapılacak. Toplantının Türkiye’nin terörle mücadelesi konusunda uluslararası kamuoyunu bilinçlendirmede önemli bir zemin oluşturması bekleniyor.26-27 Haziran 2013...
Kalkan Projesi Operasyonel Çalışma Grubu Toplantısı başlıyor
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kalkan Projesi Operasyonel Çalışma Grubu Toplantısının yarın İstanbul'da yapılacak. Toplantının Türkiye’nin terörle mücadelesi konusunda uluslararası kamuoyunu bilinçlendirmede önemli bir zemin oluşturması bekleniyor.

26-27 Haziran 2013 tarihlerinde İstanbul Polis Eğitim ve Kongre Merkezi’nde (PEKOM) düzenlenmesi kararlaştırılan KALKAN Projesi Operasyonel Çalışma Grubu toplantısının açılış töreni, 26 Haziran 2013 günü saat 9.00'da PEKOM'da yapılacak.

INTERPOL Teşkilatı’nın en önemli projelerinden biri olan KALKAN Projesi kapsamında yapılan çalışmalar Birleşmiş Milletler (UN) nezdinde tanınmakla birlikte; Birleşmiş Milletler Terörizmle Mücadele Uygulama Görev Gücü (CTITF), Birleşmiş Milletler Orta Asya Önleme Diplomasisi Bölge Merkezi (UNRCCA) ve Avrupa Birliği (EU) tarafından organize edilen Birleşmiş Milletler 3. Uzmanlar Toplantısında, ülkelerin terörizmle mücadele birimlerinin, KALKAN Projesi ile işbirliğini yürütmesi teşvik ediliyor.

Toplantının Türkiye’nin ev sahipliğinde düzenlenmesi, hem Türkiye’nin terörle mücadelede gösterdiği azim ve kararlılığını uluslararası bir platforma taşıyacak hem de Türkiye’nin terörle mücadelesi konusunda uluslararası kamuoyunu bilinçlendirmede önemli bir zemin oluşturacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası