Ege Postası
Geri

Kalkan bombaları

17 Aralık Operasyonları döneminde, AK Parti’den ihracı istenen, karar çıkmadan partisinden istifa ederek bağımsız kalan İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, paylaştığı tweetlerle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef aldı.
Kalkan bombaları
Haberler / Politika
17 Ekim 2014 Cuma 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGEPOSTASI – Bağımsız İzmir Milletvekili Erdal Kalkan, Twitter’dan paylaştığı tweetlerle gündem yarattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a meydan okuyan Kalkan, iktidarın ve Erdoğan’ın asla yasal bir seçimle iktidarı bırakmayacağını vurguladı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıklamalarda bulunan Kalkan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Kaosu yaratırsan sonucuna katlanırsın. Sana dar gelen,bana bol gelir. Sakın o meydanlara güvenme. Aynı meydanlar seni yuhalayacaktır” diye seslendi.
Erdoğan’ın muhalefet partilerine ve STK’lara yaşanabilir bir ortam bırakmayacağını ifade eden Kalkan, Erdoğan için, “Ailesi ve kendisi dışında ülke umurunda değil. Ona göre strateji geliştirin. Aksi halde bu sorunu sadece Mahzar Osman çözer, o da öldü” dedi. AK Parti’nin üç sloganı yasaklar, yolsuzluklar ve yoksullukla mücadelenin çöktüğünü söyleyen Kalkan, “Yasaklar had safhada, yolsuzluklar dibe vurdu. Yoksulluk kapıda. Uyan” dedi. Kalkan’ın olay yaratan tweetleri şöyle: 



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası