Ege Postası
Geri

Kalkan, nöbetçi eczane gibi olacak

SEÇİM çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir 1. bölge milletvekili adayı Necip Kalkan, "Nöbetçi eczane gibi milletvekili olacağım" dedi.
Kalkan, nöbetçi eczane gibi olacak
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2015 Cuma 15:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti Konak Kadın Kollarıyla bir araya gelen Necip Kalkan, partisinin seçim beyannamesine değindi. AK Parti'nin kadınlara verdiği değeri vurgulayan Kalkan, “Kadın kollarımız tam anlamıyla cengaver gibiler. İçinizdeki heyecan bana geçti. İşte şimdi bu heyecanı hep birlikte birleştirip sahip çıkma zamanı geldi" dedi. Kahvaltının ardından Kalkan, kadınlarla Çankaya'da esnafı ziyaret etti. 

AK Parti İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan öğle saatlerinde ziyaret ettiği İzmir'in Menderes ilçesinde öncelikle Belediye Başkanı Bülent Soylu ile bir araya geldi. Görüşmelerin ardından Menderes'te yaşayan şehit ailelerini ziyaret eden Kalkan, başsağlığı diledi. Seçim döneminde yoğun bir tempoyla herkese ulaşmaya çalıştıklarını vurgulayan Kalkan, daha sonra Menderes'in Dereköy Mahallesi'ndeki kahvehaneleri ziyaret etti. Kalkan, “1 Kasım'dan sonra İzmir için nöbetçi eczane gibi milletvekili olacağım. Gece gündüz demeden İzmir için çalışacağım. İzmir'in sorunlarını, İzmirli hemşerilerimizin istek ve taleplerini Ankara'ya ulaştıracak ve çözümleri için takipçisi olacağım" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası