Ege Postası
Geri

Kamyon kasasındaki samanlar arasında 550 kilo esrar

İZMİR'de polisin düzenlediği operasyonda, Diyarbakır'dan gelen kamyonun kasasında samanlar arasında 550 kilo esrar ele geçirildi. 2013 yılı içerisinde tek seferde en fazla miktarda ele geçirilen esrar olan uyuşturucuyu taşıyan M.K., tefecilere olan borçlarını ödemek için uyuşturucuyu taşıdığını söylediği öğrenildi.
Kamyon kasasındaki samanlar arasında 550 kilo esrar
Haberler / 3. Sayfa
15 Şubat 2013 Cuma 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-  Diyarbakır'dan, İzmir'e uyuşturucu ticareti yapılacağı ihbarını alan İzmir Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişinde önlem aldı. Ekiplerin şüphelenerek durdurduğu kamyonun kasasındaki samanlar arasında, eğitimli polis köpeği 'Rona'nın tepki vermesi üzerine arama yapıldı. Samanlar altında çuvallar içerisinde toplam 550 kilo esrar ele geçirildi.

Uyuşturucuyu İzmir'de bağlantı kurulan kişilere teslim edeceği düşünülen kamyon şoförü 58 yaşındaki M.K., gözaltına alındı. Tefecilere olan borcunu ödemek için böyle bir yola yöneldiğini söylediği öğrenilen M.K., işlemlerin ardından adliyeye sevkedildi. Bu arada ele geçirilen uyuşturucunun, 2013 yılı içerisinde tek seferde ele geçirilen en fazla miktardaki esrar olduğu da bildirildi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası