Ege Postası
Geri

Kamyon şoförünü gasp eden 3 kişi 10'ar yıl hapse mahkum oldu

Samsun'da alkollü kamyon şoförünün parasını alan ve sonrasında darp eden 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece 10’ar yıl hapse mahkûm edildi. Yaklaşık 4 ay önce İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kamyon şoförü...
Kamyon şoförünü gasp eden 3 kişi 10'ar yıl hapse mahkum oldu
Haberler / Güncel
28 Mayıs 2013 Salı 16:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun'da alkollü kamyon şoförünün parasını alan ve sonrasında darp eden 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece 10’ar yıl hapse mahkûm edildi.

Yaklaşık 4 ay önce İlkadım ilçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kamyon şoförü Saffet Ö.(41), gece eğlenmek için Tekkeköy ilçesindeki bir bara gitti. Barda sarhoş olan kamyon şoförü saat 05.00 sularında bardan çıkarak kent merkezinde park halinde olan kamyonunun yanına gelmek için taksi tuttu. Ancak yürümekte güçlük çeken adama yardım etme bahanesiyle yaklaşan barın kapısındaki güvenlik görevlisi Murat U.(27), arkadaşı Ferhat O.(27) ve taksi şoförü Ekrem A. (35) Saffet Ö.'yü önce çorbacıya götürüp ardından da araçla gezdirmeye başladı. Daha sonra tenha bir yere götürdükleri alkollü adamı tekme ve yumruklarla darp eden şahıslar, kamyoncunun cebindeki bin 980 lira para ve ayrı ayrı meblağlarda kesilmiş toplamda 12 bin 950 lira değerinde olan 3 adet çeki gasp etti. Kendisine gelen kamyon şoförü Saffet Ö. emniyete giderek şahıslardan şikayetçi oldu.

Şahısların kimliklerini belirleyen İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak tutuklanan şahıslar hakkında dava açıldı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada sonunda mahkeme heyeti, tutuklu sanık Murat U., Ferhat O. ve Ekrem A.'yı 'nitelikli gasp' suçundan 10'ar yıl hapis cezasına çarptırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası