Ege Postası
Geri

Kan donduran olay: Kampüste beslenen kedi derisi yüzülmüş şekilde ölü bulundu!

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üniversite öğrencileri tarafından bakılan 'Duman' isimli kedi, derisi yüzülmüş ve kuyruğu kesilmiş halde ölü bulundu.
Kan donduran olay: Kampüste beslenen kedi derisi yüzülmüş şekilde ölü bulundu!
Haberler / 3. Sayfa
23 Ocak 2026 Cuma 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Bodrum yerleşkesinde yaşayan 'Duman' isimli kedi, 14 Ocak'ta bir öğrenci tarafından ölü bulundu. Karın bölgesinden derisi yüzülmüş, kuyruğu kesilmiş halde bulunan kediye nekropsi yapıldı.

Nekropside; karın bölgesinin tamamı ile kuyruğunun tamamının, sırt derisi ve kas dokusuyla birlikte keskin bir cisim kullanılarak vücuttan ayrıldığı tespit edildi.

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma ve Hayvan Hakları Komisyonu, olayın fail ya da faillerinin tespit edilmesi için savcılığa suç duyurusunda bulundu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası