Ege Postası
Geri

Kanadalı kadın Müslüman oldu

Kanadalı Marie Danilee isimli kadın, ülkesinde çalışan Rizeli Cengiz Usta ile evlenerek Müslüman oldu. Kanadalı kadın, Müslüman olmasının ardından ismini de Meryem olarak değiştirdi.Kanada’da inşaat işiyle uğraşan Rizeli Cengiz Usta...
Kanadalı kadın Müslüman oldu
Haberler / Güncel
17 Ağustos 2013 Cumartesi 13:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kanadalı Marie Danilee isimli kadın, ülkesinde çalışan Rizeli Cengiz Usta ile evlenerek Müslüman oldu. Kanadalı kadın, Müslüman olmasının ardından ismini de Meryem olarak değiştirdi.

Kanada’da inşaat işiyle uğraşan Rizeli Cengiz Usta ile Kanadalı Marie Danilee Toronto’daki bir camide İslami usullere göre evlendi. Burada Müslüman olan Marie Danilee, eşinin memleketi olan Rize’ye tatile geldiğinde eşiyle birlikte Rize İl Müftülüğüne müracaat ederek ihtida belgesi istedi. Çiftin isteği üzerine müftülükte İl Müftü Vekili Ali Çakmak’ın rehberliğinde ve şahitlerin huzurunda ihtida töreni gerçekleşti. Burada Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olan ve Meryem ismini alan Kanadalı geline ihtida belgesi verilerek Kur’an-ı Kerim’le ilmihal hediye edildi.
Kanadalı Müslüman gelin, çok mutlu olduğunu ve kendisine hediye edilen Kur’an-ı Kerim’i okuyarak İslam'ı daha iyi anlamaya çalışacağını ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası