Ege Postası
Geri

Kandemir'den Kaf-Kaf'ın yeni yönetimine kötü haber!

Karşıyaka'da sözleşmesi sona erdikten sonra anlaşma sağlanmayan başantrenör Ahmet Kandemir, yeni yönetimi hedef alan yeni bir açıklama daha yaptı.
Kandemir'den Kaf-Kaf'ın yeni yönetimine kötü haber!
Haberler / Spor
28 Temmuz 2026 Salı 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Karşıyaka'da sözleşmesi sona erdikten sonra anlaşma sağlanmayan başantrenör Ahmet Kandemir, yeni yönetimi hedef alan yeni bir açıklama daha yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı, "Beni İzmir'e davet ettikleri toplantıda bir transfer görüşmesinden ziyade, 35 yıllık basketbol adamlığı deneyimime dayanarak kulübün içine düştüğü sıkıntılı duruma dair görüşlerimi belirttim. Yeni bir sözleşme yapmak konusunda bir talebim olmadı. Görüşmede kulübün belini büken eski basketbolcu Vernon Carey dosyasından bahsettik. Tek talebim, kümede kalma başarısı nedeniyle, resmi kontratım gereği almaya hak kazandığım prim ödememin ivedilikle tarafıma yapılması oldu" dedi.

KANDEMİR FIBA YOLUYLA ALACAĞINI TAHSİL EDECEK

Başantrenör Kandemir şöyle devam etti:

"O primin kontratıma eski yönetim tarafından yazıldığını ve kendi dönemlerine dair bir alacak bulunmadığı gibi bir ifadede bulundular. Görünen o ki kontrat gereği hak ettiğim primi alabilmek için FIBA-BAT yoluna gitmek zorunda kalacağım ve 1 milyon TL'lik konu masraflarla yine 2 milyon TL'yi bulacak. Zaten KSK bu tip konular yüzünden bugün darboğaza girdi. Ama siz bu tip sorunları yaratan kişileri sorun çözmesi için yeniden göreve getirirseniz, bu işlerden doğal olarak daha çok başınız yine ağrır. Ayrıca yeni sözleşme için çok para istediğim yönünde ifadeler duydum. Bu tamamen yalan yanlış bir söylem. Gelecekte Karşıyaka ne zaman zor duruma düşse, eğer bana davet gelirse taraftarların vereceği güce inanarak yine görev kabul ederim."(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası