Ege Postası
Geri

Kaner, Ak Belediyecilikte böyle manzara göremezdiniz

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner, alacakları ödenmediği için eylem başlatan Çiğli Belediyesi işçilerinin iş bırakması sonucu ilçe sokaklarında çöp dağlarının oluştuğunu belirterek, “Böyle manzaraları ancak CHP belediyeciliğinde görürsünüz. AK Parti belediyeciliğinde bu manzaralar olmaz” dedi.
Kaner, Ak Belediyecilikte böyle manzara göremezdiniz
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Aralık 2013 Pazartesi 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Alacaklar önemli , eylem bitmeli
Çöp sorunun Harmandalı ile birlikte yıllardır Çiğli’nin kanayan yarası halinde ilçe halkını rahatsız ettiğini ifade eden İlçe Başkanı Kaner, “Biz Harmandalı’nın sıkıntısını yaşarken, şimdi de Çiğlimiz üç gün içinde adeta çöplük haline geldi. CHP’li belediye tarafından alacaklarının ödenmediğini ileri süren işçiler eylem başlatınca Çiğli’nin Harmandalı’dan farkı kalmadı. Konteynırlar çöpleri almıyor. Çevreye çöpler yayılıyor. Meydanlar, cadde ve sokaklar pislik içinde. Çiğli'ye bu manzaralar hiç mi hiç yakışmıyor. Çiğlili hemşehrilerimiz, bizi arıyor ‘çöp bizim kaderimizmi '’ diye feryat ediyor. Belediyeye 30 metre mesafedeki çöp dağlarını belediye başkanı görmüyor m? Çiğli’yi salgın hastalık mı götürsün. Buradan kendilerini uyarıyoruz. İşçilerin haketmiş olduğu alacakları hemen ödenmeli ve bu eylem Çiğli’ye daha fazla zarar vermeden derhal bitirilmeli” diye konuştu.
Bu sorunun doğmasının sebebi sendika ve işçiler değildir. İşçilerin ücetlerini düzenli ödemeyen, işçinin kirasını nasıl ödedidiğini, evine ne götürdüğünü,ne yiyip içtiğini, kredi kartı borçları altında ezildiğini duymayanlar,işçinin derdiyle dertlenmeyen ve önemsemeyenler şimdi işçiyi ve sendikasını mı suçluyorlar.

Tpotan çözüm ekiplere nerede '
İzmir’de CHP’li belediyelerin iktidarda olduğunu, başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, CHPli ilçe belediyelerinin adeta uyuduklarını kaydeden AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Özgür Kaner, “Hani bir zamanlar İzmir’de CHP’li belediyeler elele vermiş, temizlik harekatı başlatılmıştı. Hani Büyükşehir’in Toptan Çözüm Ekipleri vardı. Nerede bu ekipler. Çiğli’yi görmüyorlar m? Yoksa Çiğli üyev evlat m? Çiğlili hemşehrilerimiz bunları görüyor, yaşıyor. Hiç korkmasınlar, 3,5 ay daha dişlerini sıksınlar, yerel seçim yaklaşıyor. İzmir’i yönetmekten aciz CHP zihniyetinden bunların hesabını halkımız 30 Mart’ta sandıkta soracaktır. Zira böyle manzaraları ancak ve ancak CHP belediyeciliğinde görürsünüz. AK Parti belediyeciliğinde bunlar asla olmaz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası