Ege Postası
Geri

Kaplıca da Diyanet’e

Çeşme Alaçatı’da, Kapatılan belediyenin, aralarında içkili yerleri de bulunan, bazı taşınmazlarının Diyanet İşleri Başkanlığı’na devri gündeme otururken, bir örnek de Bayındır’dan geldi. Ergenli Mahallesi’ndeki kaplıca tesisleri Diyanet’e devredildi.
Kaplıca da Diyanet’e
Haberler / İzmir
4 Temmuz 2014 Cuma 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, termal turizm için kaplıcaların kendilerine verilmesini istedi, “Diyanet istiyorsa, ilçemizde başka yer verelim, valimizden destek bekliyoruz” dedi.
Ergenli Muhtarı Haşmet Özbil ise Ergenli'de yaşayanlar olarak bir imza kampanyası başlattıklarını söyleyerek ekonomik kalkınma için sıcak suyun mutlaka tesislerde kullanılması gerektiğini dile getirdi. Sıcak suyun ve Ergenli köyü kaplıca binalarının kullanım hakkının Bayındır Belediyesi'ne verilmesini isteyen Özbil, "Ancak bu karar verilirse kalkınmamız hızlanır, aksi taktirde bölge göç vermeye devam eder" dedi.
Mahalle halkından pideci Zeki Taştan, tesislerin belediyeye verilmesi durumunda bölgenin gelişeceğini ve kendilerinin fayda sağlayacağını söyleyerek "Esnaf olarak kazanacağız. Biz burada termal pansiyon istiyoruz. Buranın kendi halkının yararlanması için pansiyonculuğun gelişmesini istiyoruz. Belediyede bize bu konuda yardımcı olacak" diye konuştu. (HÜRRİYET)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası