Ege Postası
Geri

Kaptan teknesinde ölü bulundu: Köpeği başından ayrılmadı

Bodrum'da 44 yaşındaki kaptan Uğur Tuğtan, teknesinde ölü bulundu. Tuğtan'ın köpeği teknesinin yanından ayrılmadı.
Kaptan teknesinde ölü bulundu: Köpeği başından ayrılmadı
Haberler / 3. Sayfa
15 Haziran 2024 Cumartesi 17:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan 44 yaşındaki kaptan bugün arkadaşları tarafından teknesinde ölü bulundu. Kaptanın beslediği sokak köpeği ise teknesinin yanından bir an olsun ayrılmadı.

Gümbet Mahallesi limanında bağlı bulunan 12 metrelik teknesi ile günü birlik balık turları düzenleyen Uğur Tuğtan, bugün tura çıkmayınca arkadaşları kendisinitelefonla aradı.

ARKADAŞLARI CENAZESİNİ BULDU

Tuğtan, telefonlara cevap vermeyince arkadaşları tekneye gitti. Teknenin kamarasında yatar vaziyette buldukları Tuğtan hareket etmeyince olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Tuğtan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Kaptanın tekneye gelen yakınları ise büyük üzüntü ve şoke yaşadı.( SÖZCÜ)

KÖPEĞİ BAŞINDAN AYRILMADI

Tuğtan’ın beslediği Aleks isimli sokak köpeğinin ise teknenin bağlı bulunduğu iskelenin yanında yerde sessizce beklediği görüldü.

Savcılığın incelemesinden sonra Tuğtan’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası