Ege Postası
Geri

Karabağ: Hayalim daha yeşil Bayraklı

Bayraklı Çiçek Mahallesi 1610 sokak, Türkiye’de ilk kez Bayraklı Belediyesi tarafından başlatılan temiz sokak yarışmasında birinci seçildi. Çekilişle 20 çeyrek altının dağıtıldığı etkinlikte konuşan Başkan Hasan Karabağ, Bayraklı’nın daha çok yeşil alana ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Bayraklı’nın İzmir’de en temiz ilçe olduğunu söyledi.
Karabağ: Hayalim daha yeşil Bayraklı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Kasım 2012 Çarşamba 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Türkiye'nin ilk ve tek "Temiz Sokak" yarışması hızla devam ediyor. Bayraklı’nın en temizi seçilen Çiçek Mahallesi 1610 sokakta Black&White Orkestrası’nın muhteşem konseriyle eğlenen, ikramlar ve birbirinden güzel şarkılar eşliğinde unutulmaz bir gün geçiren mahalle sakinleri Başkan Karabağ’a teşekkür etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen törende alana büyük sevgi gösterileriyle gelen Karabağ, Bayraklı’nın temizlikte birçok belediyeye de örnek olduğunu söyledi. İmar planlarında yeşil alan olarak görülen ancak üzerine kurulu evlerin bulunduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, “Bu amaçla yerinden kentsel dönüşümü başlattık. Hayalimde hep daha yeşil bir bayraklı var ve her zaman şunu söyledim, Bayraklı’da bu nedenle kimse yerinden olmayacak. Eğer biri buna kalkışırsa, ilk isyan bayrağını ben çekerim. Biz kent dönüşümünü sizler daha güzel evlerde yine buralarda yaşayın diye yapıyoruz. Bu yarışmayı da sizlere altın dağıtmak için değil, sizlerle birlikte olmak için başlattık. Günün anısına da naçizane armağanlar dağıtıyor, çekilişle çeyrek altın veriyoruz. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Bayraklı’yı İzmir’in en temiz ilçesi yaptık. Bunda sizlerin de büyük emeği var. Sizlere teşekkür ediyorum. Hayallerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

20 kişiye çeyrek altın
Geleneksel hale gelen yarışmanın 11’incisinde en temiz sokak seçilen Çiçek Mahallesi 1610 sokak sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karabağ, 1’i mahalle temsilcisi toplam 20 kişiye de çekilişle çeyrek altın dağıttı. Bayraklı Belediyesi CHP meclis üyeleri ile birim müdürlerinin de katıldığı törende gerçekleşen kura sonucu temsilci Zarife Ağgül ile talihliler Gülşen Kaptan, Hatice-Zeki Hamarat, Münire Güçlü, Nadir Atılgan, Selin Naştaş, Emine Kesimay, Fatma Ayaklı, Mustafa Benli, Yasemin Sevim, Gülten Ceylan, Suna Yeşilyurt, Latife Çözen, Şükran Kaynar, Remziye Ağtekin, Gülsüm Eren, Zeliha Kesimay, Gökhan-Sibel Kaçan, Mürvet Yılmaz ve Döndü İşbilir çeyrek altınlarına kavuştu. Başkan Karabağ, mahalleliye 500 hediye paketi de dağıttırarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası