Ege Postası
Geri

Karabağ “Matine” sözünü tuttu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bir süre önce bir araya geldiği Sevgi Evleri Buca Kız Yetiştirme yurdu sakini kızlara verdiği Dünya Barış Anıtı’nda matine sözünü yerine getirdi.
Karabağ “Matine” sözünü tuttu
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2013 Salı 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, bir süre önce bir araya geldiği Sevgi Evleri Buca Kız Yetiştirme yurdu sakini kızlara verdiği Dünya Barış Anıtı’nda matine sözünü yerine getirdi.
Genç kızlar, Belediye tarafından tahsis edilen otobüslerle Dünya Barış Anıtı’na getirildi. İlk kez geldikleri tesiste Başkan Hasan Karabağ ile tanışıp birlikte kahvaltı yapan kızlar bu sefer matine için tekrar misafir edildi.
Gönlünüzce eğlenin
İzmir Bayraklı Smyrna Lions Kulübü’nün de katkılarıyla devam eden buluşmada Başkan Karabağ kızları yalnız bırakmadı. Kahvaltılı toplantıda kızlara gündüz matinesi sözünü veren Başkan Karabağ, “Bugün burada sizlerle ilk buluşmamızda verdiğimiz sözü yerine getirdik. Gönlünüzce istediğiniz kadar eğlenin” dedi.
Çalınan şarkılara piste çıkarak oynayan ve eşlik eden kızlar daha sonra Başkan Hasan Karabağ’ı da dansa kaldırdı. Kızlara danslarında eşlik eden Başkan Karabağ büyük alkış aldı.
Önce Şirince baharda Anıtkabir
Başkan Hasan Karabağ havaların uygun olduğu bir tarihte belediyenin otobüsüyle kızlarımızı Şirince’ye, bahar aylarında da bir Anıtkabir gezisi ile sizi Ata’mıza götüreceğiz” diye sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası