Ege Postası
Geri

Karabağ muhtarlarla buluştu

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ 23 mahalle muhtarı ile Çiçekli Köy’de düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Bayraklı kaymakamı Adem Arslan’ın da yer aldığı kahvaltıda Başkan Karabağ 5 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi.
Karabağ muhtarlarla buluştu
Haberler / Yerel Politika
16 Nisan 2014 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Bayraklı'nın son yıllarda hızla geliştiğini belirten Karabağ, eşi Bahriye Karabağ ile katıldığı etkinlikte “Geçtiğimiz 5 yılda olduğu gibi önümüzdeki süreç içinde de yeni dönem projelerimizle birlikte, dayanışma içinde çalışacağız ” dedi.
5 yılda Bayraklı'yı her alanda büyüyen ve güzelleşen bir ilçe haline getirdiklerini, büyük projelere başladıkalrını anlatan Karabağ, “Bu değişimi sizlerle birlikte sağladık, dayanışma içinde çalıştık. Pazaryerleri ve Kültür Merkezi, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarımız, öğrencilerimize ücretsiz dershane hizmeti veren BAYGEM halkımızın takdirini kazandı. Temizlik hizmetleri, park ve bahçelerdeki çalışmalarımız övgü alıyor. Projelerimizin yanı sıra kültürel etkinliklerimiz, sosyal belediyecilik hizmetlerimiz, spor tesislerine yaptığımız yatırımlarla ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sağladık. Bu değişimi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da siz muhtarlarımızın katkı ve desteğiyle sürdüreceğiz” diye konuştu. Sıcak bir ortamda aile buluşması havasında geçen kahvaltıda muhtarlar da yeni dönemde dayanışma ve birlik içinde, Bayraklı'nın daha güzelleşmesi için çalışacaklarını kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası