Ege Postası
Geri

Karabağlar 19 Mayıs’ta “Ata”sı için koşacak

Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen “Bağımsızlık Koşusu” bu yıl da renkli görüntülere sahne olacak.  “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nda düzenlenecek koşuya yoğun başvuru yapıldı. 
Karabağlar 19 Mayıs’ta “Ata”sı için koşacak
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Mayıs 2017 Çarşamba 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Üçkuyular Fahrettin Altay Meydanı’nda başlayıp Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı’nda sona erecek olan toplam 4.5 kilometrelik koşuya tüm vatandaşlar katılabilecek. Erkek-Kadın - Genç, Büyük ve Master olmak üzere 3 kategoride düzenlenecek olan yarışmaya,  18 yaş üstü katılımcılar katılım ve sağlık beyanı formu, 18 yaş altı katılımcılar ise imzalı veli belgesini teslim ederek katılabilecekler.  

Altınla ödüllendirilecekler

Koşuyu tamamlayan ilk 400 kişiye günün anısına katılım madalyaları verilirken,  her kategoride ilk 3 dereceye girenler ise altınla ödüllendirilecek. Etkinliğin sonunda spor okulları tarafından zumba, aerobik, karate, bocce, taekwondo, basketbol, jimnastik ve halk oyunları gösterileri de düzenlenecek.

İnternetten de başvurulabilecek

Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar,  18 Mayıs tarihine kadar Karabağlar Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’ne 248 0 444 – 414 79 01 numaralı telefondan başvurabilecek veya [email protected] internet adresinden katılım için başvurularını yapabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası