Ege Postası
Geri

Karabağlar Belediyesi 91. İEF'de

Karabağlar Belediyesi, bu yıl 2-11 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek 91. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF) yerini aldı.
Karabağlar Belediyesi 91. İEF'de
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2022 Cuma 09:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ziyaretçiler, Kültürpark Lozan Kapısı girişi Dikilitaş yanındaki 70, 71 ve 72 nolu Karabağlar Belediyesi standlarını gezip, Karabağlar'la ilgili proje ve çalışmaları görebilecek. Konuklara, Karabağlar Belediyesi'nin Coğrafi İşaret Belgesi aldığı ünlü Kavacık Üzümü ve Kavacık Kadın Üretim Kooperatifi'nin bu üzümle ürettiği farklı lezzetteki ürünler ikram edilecek.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 91. İEF'yi ziyaret edecek tüm konukları Karabağlar Belediyesi standlarına uğramaya çağırarak, “Fuarda, Karabağlar Belediyesi olarak bugüne kadar yaşama geçirdiğimiz ve devam eden çalışmalarımızı anlatma olanağı bulacağız. Ayrıca konuklarımıza Coğrafi İşaret Belgesi'ni aldığımız Kavacık Üzümü'nden ikram edeceğiz. Tüm katılımcıları, bu yıl 17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Kavacık Üzüm Festivali'ne davet edeceğiz. 91. İEF'nin başarılı ve verimli geçmesini diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası